Halló, Upsz Stúdió?

Mindig fontosnak tartottuk, hogy ne sémákat kövessünk, hanem rugalmasan reagáljunk a világ változásaira. Bár mi is klasszikus kis üzletként indultunk, a covid és az általa megváltozott vásárlói szokások miatt rugalmas nyitvatartású lakásbolttá és webshoppá alakultunk, de mindig is a környezettudatosság ügye hajtott minket. Azt gondoltuk, hogy az újrahasznos termékeken keresztül tudjuk leginkább leginkább megmutatni az alternatív napi megoldásokat a fenntartható jövőért.

Mostanra azonban úgy érezzük, hogy leginkább az edukációra, és közösségi programokra van szükség az „ügyünk” legjobb képviseletére. Így UPSZ Stúdióvá alakultunk, falatnyi kis lakásstúdiónkban kreatív workshopokat fejlesztünk és tartunk gyermekek és felnőttek számára, edukációs tartalmakat gyártunk, és közösségi eseményeken népszerűsítjük az upcycle fogalmát, amely edukációs- és workshoptér egyszerre.

No, de kreatív alkotói vonalunk emblematikus közéleti érzékenységét megőrizzük, webshopunk továbbra is folyamatosan gazdagodik ötletes közéleti termékeinkkel, mindig érdemes lesz körbenézni!

Miért?

  • Egyrészt azért, mert elsősorban online találtok ránk. A neten látottak alapján érdeklődtök a közéleti design és a környezettudatos tartalmak iránt.
  • Másrészt azért, mert workshopok számára ideális a lakásterünk, mostanában pedig az újrahasznos workshopok legnagyobb örömünkre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
  • Vagány, de barátságos és inspiráló helyet akartunk, amely otthona lehet a workshopjainknak.

Ezért döntöttünk az „UPSZ Stúdió” vagyis a stúdió / műhely / bázis / … / minden kialakítása mellett.

Gyertek, érezzétek jól magatokat workshopjaink egyikén és továbbra is keresgéljetek webshopunkban! Folyamatosan bővítjük a praktikus eszközök, megoldások és a közéleti design termékek tárát.