További események

Nem található workshop!

dátum

márc 31 2023
Expired!

időpont

16:00 - 20:00

Alkotóműhely gyerekekkel

Mivel a saját gyerekeinkkel sokat alkotunk, főleg hulladék anyagokból, főleg péntek este, az jutott eszünkbe miért ne csinálhatnánk veletek együtt!? Ezért fejünkbe vettük, hogy elindítunk egy „pénteki upcycling alkotóműhelyt” ahol együtt kézműveskedhettek a gyerekkel, újrahasznos alapon. Nálunk van eszköz, ragasztó, festék, és hozzuk az ötletet is, ráadásul társaságban minden mókásabb. Sőt még egy igazi elhivatott pedagógust is velünk tart, ő hozza a tanítói tapasztalatot, mi meg a kreatív újrahasznosítást. Mindig egy téma köré szervezzük az alkotást, amiben többféle újrahasznos tárgy készíthető. Lesz egyszerűbb és bonyolultabb tárgy, ügyességnek, türelemnek és korosztálynak megfelelőlen, hogy 5-12 éves kor között mindenkinek tudjunk motiváló és sikerélményt adó feladatot adni. (Tehát jöhet a kis-tesó is! 🙂 )

Az témánk ezúttal: HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS avagy:
– tojásölelő papírgurigából – a nyuszit várva
– evőeszköztartó tetra dobozból – a húsvéti asztalra
– tavaszi ajtódísz tojástartóból – vendég köszöntő
Szeretnénk, ha ezek az alkotóműhelyek lazák, jókedvűek és felszabadultak lennének. Ez nem egy olyan program ahova loholni kell. Nem baj ha késtek és akkor távoztok amikor szeretnétek, amikor készen vagytok, amikor menni kell.  A belépő 4 órára szól, az alkotóműhely napján 16-20h között nyitva az ajtó, ezen belül szabadon használhatjátok az időt, ahogy nektek jó. (Azért azt kalkuláljátok bele, hogy egy-egy tárgy elkészítése 1.5-2órát is igénybe vehet főleg a nagyobbaknak szánt alkotásoknál , de a kicsiknek mindig készülünk rapid dolgokkal is. 🙂 )
Aki a foglalkozást tartja:
       Pirisi Anna / tanító (20 éve a pályán!)
       Nemes Takách Kata / képzőművész (legalábbis erről van diplomája :))
Korosztály: 5-12 év / +kisérő (12-100év) De, ha a gyerkőc benne van, ott is hagyhatod alkotni (szólóban, vagy tesóval) vigyázunk rá.
Belépő (4 órás programra):
Gyerekeknek (5-12év): 4500ft
Felnőtt kísérő: 2000ft
Ha két gyerekkel jössz, te ingyen vehet részt az alkotásban. (respect)
Mivel az Upsz nem nagy, így az alkotóműhely is családias hangulatú,  maximum 14 fő fér el nálunk, ezért fontos, hogy mielőbb jelezd ha jönnétek! címünk: 1136 Bp. Gergely Győző u. 3/a
Ezt megteheted messenger vagy insta üzenetben, vagy e-mailben a upszajandekbolt@gmail.com címen.

REGISZTRÁLJ HÍRLEVELÜNKRE

Elfogadom a hírlevél küldése során kezelt adatok adatkezelési tájékoztatóját.

Email Marketing by Benchmark

Kosár
Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.