További események

Nem található workshop!

dátum

ápr 19 2024
Expired!

időpont

16:00 - 20:00

Alkotóműhely gyerekekkel – Tavaszi szél

Nálunk vannak olyan péntekek amiket a kicsiknek adunk. Vagyis „gyertek át a gyerekkel és csináljunk valamit”. Laza pénteki alkotóműhelyünkben együtt kézműveskedhettek a gyerkőccel. Hasznos és újrahasznos tárgyakat alkothattok együtt.

Mindig egy téma köré szervezzük az alkotást, a témánk ezúttal: TAVASZI SZÉL! Avagy végre kikerülhetnek a színes szélforgók, és hogy legyen mibe szúrni csinálunk kaspókat is. Konkrétabban: műanyag palackból készítünk ültető kaspót és arcot festünk neki, így lesz belőle (is) zöld arc. (Igen, jól sejted, a növény lesz a haja.) És ha már megcsináltuk ültetünk is bele. Mindent adunk hozzá, növényt is (persze ha épp van otthon amit külön kéne ültetni, hozhattok magatokkal palántát és csereberélhettek is.) Ami pedig a pörgést illeti, a palackokból tudunk ám szélforgót is készíteni! A forgástengelye kupakból lesz, a dekorálásnak pedig csak a fantázia szab határt!

Hozni nem kell semmit, adunk minden szükséges anyagot, eszközt, ráadásul együtt minden mókásabb. Szeretnénk, ha ezek az alkotóműhelyek lazák, jókedvűek és felszabadultak lennének. Ez nem olyan program ahova loholni kell. Nem baj ha késtek és akkor távoztok amikor szeretnétek. A belépő 4 órára szól, az alkotóműhely napján 16-20h között nyitva az ajtó ezen belül szabadon használhatjátok az időt, ahogy nektek jó.

Technikai részletek:
Aki a foglalkozást tartja: Pirisi Anna – Tanító (20 éve a pályán) és Nemes Takách Kata – képzőművész (meg sok minden más, de speciel erről van diplomája)
Korosztály: 5-12 év / + kísérő (12-100 év) de ha a gyerkőc benne van ott is hagyhatod alkotni, vigyázunk rá.
Belépő (4 órás programra):
gyerekeknek (5-12 év): 4500Ft
felnőtt kísérő: 2000Ft
Ha két gyerekkel jössz, te ingyen vehetsz részt az alkotásban (respect)

Mivel az UPSZ nem nagy, így az alkotóműhely is családias hangulatú, maximum 14 fő fér el nálunk ezért fontos, hogy mielőbb jelezd ha jönnétek! Ezt megteheted messenger vagy insta üzenetben, vagy e-mailben vagy válthatsz belépőt online a webshopban megtalálod a workshopok között.
Címünk: 1136 Bp., Gergely Győző u. 3/A
Várunk benneteket szeretettel! (Ha bármilyen kérdés felmerül írjatok bátran!)

REGISZTRÁLJ HÍRLEVELÜNKRE

Elfogadom a hírlevél küldése során kezelt adatok adatkezelési tájékoztatóját.

Email Marketing by Benchmark

Kosár
Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.